Hamnade skippa :(

on

Fick hoppa över zumban idag, harmar så. Varför? Läs här, jag åt en glass.

Tänk hur några ynka bolusenheter som jag glömde kan rådda om hela resten av dagen! Sjukt! Bs sjönk snällt till 18,1 och jag bestämde mej för att gå varjefall. Nå, då jag var färdigklädd fick jag värsta illamåendeanfallet. Usch. Så där då man mår riktigt spyilla då man har riktigt högt blodsocker, ni vet. Mätte bs och ketoner, och det stigit igen till 19,7 och 0,2. Så då bestämde jag mej för att ta lite extrainsulin och bli hemma istället. Surt!

Dessutom skulle det vara vändagszumba idag och jag hade bestämt med en kompis att hon skulle följa med. Hoppas hon klarar sej nu utan mej där :)

En kommentar Lägg till

  1. Johanna skriver:

    Känner igen mig i det du skriver om att va tvungen att skippa träning för ett bs som jäklas med en. Så trist!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s