Ninnus filmtips :)

on

Förra veckan då jag kollade på Jussi-gaala (där det delas ut Finlands filmpris) berättade de att det år 2012 kommit ut 39 finska filmen. Och vet ni hur många av dem jag såg? EN! Så nu har jag lovat mej själv och den finska filmindustrin att jag skall bli en mera aktiv besökare både i biosalongen och i R-kiosken (där man hyr filmer i min lilla hemstad).

Började med filmen Kohta 18 på fredagkväll. Den fick en massa Jussi-statyetter och efter att jag sett filmen förstår jag varför. Mycket bra film, handlar om fem killar som snart skall fylla 18 och om deras problem med familjer osv. Och så var de ju så söta de där killarna så man kunde äta upp dem ju! Åh, om man bara vore 20 igen ;)

18 181Och igår på eftermiddagen hoppade jag på Åbo-bussen och gick på bio och såg 21 tapaa pilata avioliitto (21 sätt att förstöra ett äktenskap). Oj så rolig den var :) Och Armi Toivanen är ju bara för skojig :) Gå absolut och se den!

21 212Så sån filmhelg här :)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s