Snälla människor och druvsocker

on

Vet ni, det finns så jättejättesnälla människor här i världen!

Mejlade ett företag i Sverige som säljer druvsocker på nätet, Diabetic Designed, om att jag skulle vara intresserad att beställa druvsocker av dem trots att de inte ”normalt” levererar till Finland (ännu varjefall ;) ). Och så fick jag svar av en snäll tjej som absolut tyckte att de kan fixa det. De fick göra en del ändringar i sitt beställningsprogram för att få igenom min beställning oxå, jättesnällt av dem!! Det här var alltså på onsdagen. Och idag, två dagar senare var paketet med druvsocker i min postlucka! Wow! Visserligen blev dessa rullar med druvsocker ganska dyra, med tanke på att de kostar under 1 euro i butiken, men jag vet att de är värda det!

IMG_20130208_201925Tack snälla snälla Marie för att du fixade det här åt mej!

Och vet ni, dagen efter att jag mejlat med Diabetic Designed, fick jag mail av en bloggläsare, Jenny, som har läst om mina druvsockerproblem. Hon berättade att de skulle beställa hem druvsocker, och erbjöd sig att beställa åt mej tillika! Åååh, så snällt! Jag hör av mej till dej nästa gång, Jenny ;)

Okej okej, kanske ni inte alla vet om mitt druvsockerproblem, här kommer ännu en förklaring:

I Finland får man köpa druvsockerrullar i matbutiken och i apoteket. Problemet för mej är bara att det endast säljs i sura smaker, såsom citron, hallon, cola, svartvinbär osv. Äter jag av dem på natten (som jag ofta hamnar göra…) så är jag jättesur i magen på morgonen efter och hela dagen. Inte så nice. Oftast måste jag oxå äta ganska många bitar innan mitt bs börjar stiga, och om det är nån sur smak, så känns det inte alls så kul… På nätet finns det som sagt ett par svenska företag som säljer olika smaker av druvsocker, men normalt levererar de inte till Finland :( Men är man snäll mot dem, så kanske de är snälla tillbaka :)

2 kommentarer Lägg till

  1. Malin skriver:

    Hurra för snälla mänskor!

  2. Anna S skriver:

    Hej Ninnukka, så bra! :-) Företag har allt att vinna på att de behandlar sina kunder väl.
    Jag har också beställt av dem, druvsocker i en massa goda smaker som normalt inte finns ute i handeln här i Sverige. Numera kan jag nästan tänka att det är kul att ha för lågt socker. ;-) Kanske inte riktigt, men det är i alla fall godare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s