Koto Expensive

on

Innan julen köpte jag den finska idétidningen Koto Living och blev kär! Jätteskön tidning med pyssel, handarbete och insredning. Härliga färggranna sidor, massor idéer! Dessutom kostade den bara 4,90 €, vilket jag tycker är ett mycket överkomligt pris på en så tjock och fin tidning!

Nå, nu har följande nummer av tidningen äntligen kommit, och den kostar 7,90 €! Vah? Det tycker jag däremot att är ett mycket högt pris för en tidning! En sån prishöjning (det står ingenstans på förra numret att det skulle varit ett specialpris, som det borde stå…)!

Så nu är frågan, köpa tidningen eller inte köpa tidningen?

IMG_52901-690x690bilden lånad från kotoliving.fi 

2 kommentarer Lägg till

  1. Gisela skriver:

    Men du behöver kanske inte köpa varje månad? Köp då och då när det ser ut som pyssel som faller dig i smaken extra mycket. För du kommer ju iallafall aldrig i livet hinna göra allting i tidningen på en gång :) Så en tidning borde ju ge dig massa ideér tills du bestämmer dig för en ny tidining :) Men man måste skämma bort sig ibland med!

    1. ninnukka skriver:

      Nå denna tidning kommer ut bara 4 ggr i året tror jag… Om jag låter bli att köpa några billiga skvallertidningar så kanske jag kan köpa en dyr Koto istället :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s