Energy Booster

on

Har nån där ute testat nån liknande energy booster för att få upp blodsockret?

2013-02-06 10 58 54Hittade de här i Tarjoustalo och tänte att jag skulle testa. En sån här påse (75 ml) innehåller 65 kolhydrater (så man kanske inte behöver suga i sej hela)! Och vad jag förstår borde blodsockret stiga ganska snabbt av den. De här gelen är väl menade att ta då man behöver en kick under träningen typ. Hoppas det funkar som första hjälp oxå :) Den är ju en trevligare förpackningar och lättare än de där arma juiceburkarna jag alltid kånkar med mej… Nu är det bara att vänta på lågt blodsocker då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s