BLOGGARE, titta hit!!!

Buzzador söker hela tiden personer som vill testa nya produkter. Speciellt är de intresserade av bloggare, för vi är så duktiga att berätta om produkterna till våra läsare :) Du behöver Buzzadorer i olika åldrar, livssituationer osv.

Kanske du är intresserad av att gå med i Buzzador och har möjlighet att testa och dela med dej av nya, spännande, goda produkter :) Under Kategorier -> Buzzador här på vänster kan kan du kolla vilka produkter jag har haft chansen att få prova på! Jättekul!

Enklast registrerar du dej hos Buzzador genom att klicka länken här.

Du kan också skicka e-post med texten ”Finland Ninnukka” till register@buzzador.com eller SMS:a ”Buzzador Ninnukka” till +4560991000. (SMS:et kostar som ett normalt SMS till Danmark). Mer information om prisuppgifterna får du från din operatör.

images2

Jag har varit jättenöjd med produkterna jag fått testa, och mina vänner/femiljemedlemmar/arbetskompisar har varit mer än nöjda då de fått testa på hårbalsam, doftstickor osv :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s