Laddar upp…

on

Mellanmålsdags :) Så här på mina zumbadagar gäller det för mej att äta ordenligt på eftermiddagen och börja höja mitt blodsocker sakta men säkert. Äter ett ordentligt mellanmål två-tiden och rågbrödssmårgås halv fem. Då borde blodsockret ligga passligt lite högt och inte sjunka alltför snabbt. Vi hoppas på det :)

2013-01-31 14 07 48Idag blev det äppen och bulgarisk yoghurt till mellanmål. Och te från Victoria&Daniel-muggen såklart :)

Blev lite bråttom imorse. Då jag klääde på mej ytterkläderna halv åtta fick jag meddelande om att jag skulle jobba ända till kl. 17 idag (borde ha slutat lite före fyra). Vilket betyder att jag skall ha allt zumbagrejs med mej till jobbet, för jag måste gå genast därifrån! Raffade åt mej en kass, kastade i träningskläder, gympadojorna, vattenflaskan och några rådbröd från frysen. Väl på väg till jobbet kom jag på en massa som jag glömt efter mej, t.ex. min tatueringssalva. Så nu kliiiar armen kans jag berätta! Glömde också mina nya handledstyngder som jag hade tänkt testa idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s