Födelsedagschocken

on

Som jag har väntat på min födelsedag! Nej nej nej, inte idag, jag fyller år först i mars. För ett par veckor sedan kunde jag till min stora glädje läsa att min alskade favoritartist Samuli Edelmann skulle spela på nattklubben Venus i Åbo på min födelsedag. Vi har med min kollega planerat detta nu, vart vi skall gå och äta innan, vad vi skall ha på oss osv osv. Och idag, då jag skulle kolla biljettläget FANNS HAN INTE PÅ LISTAN LÄNGRE! Va? Konserten avbokad :( Voi että! Jag är så ledsen :(

indexNå, normalt födelsedagsfirande är inte så tokigt det heller. Och kanske vi kan gå ut och äta ändå? Och lite party party. Och tårta :)

2 kommentarer Lägg till

  1. Carola Norräng skriver:

    Godmorgon!! Nåmen det var ju synd!! Det hade ju varit ett ypperligt födelsedagsfirande!!
    Även om jag är liite skeptisk kan HAN verkligen sjunga…?! ;)

    1. ninnukka skriver:

      Han sjunger helt jättebra. Bättre live än på skiva dessutom :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s