En trött människa…

on

…är jag idag. Har sovit helt superdåligt inatt. Vaknade första gången kl. 23.30, trodde det var morgon… Varit vaken ca en gång i timmen hela natten igenom, trott det är morgon, kollat på klockan, vänt mej igen och somnat om. Och varje gång jag vaknar, så vaknar ju även Elton och Elmo och tror det är morgon, dvs. matdags. Men de har svårare att somna om än jag.

Sen kl. 05 larmade pumpen. På riktigt! Varför får jag inte sova? Batteriet nästan slut! Argh. Jag vände om, tänkte att inte kan det väl ta slut helt om jag sover två timmar till? Och det gjorde det inte. Bytte batteriet då jag sist och slutligen steg upp.

Sen kom jag på att det ju bara är 28 dagar sedan jag bytte batteri senast, på nyårsafton ju. Batteriet borde hålla ca 6 veckor, vad är det här? Kan det vara så att batteriet håller sämre nu då det är kallt? Inte vet jag.

Nå varjefall, är en trött människa idag. Och efterjobbet skall jag gå direkt till frissan och genast efter det på styrelsemöte, så jag är hemma först ikväll, suck. Och det är halt ute dessutom. Ett riktigt gnällinlägg, hoppas er dag har börjat bättre :)

IMG_20130128_193329

En kommentar Lägg till

  1. Camilla skriver:

    hej! så du har ckså diabetes typ 1. Om du har instagram så kika in på min ; camillabarrborn . mycket blodsocker, hälsa , kost och motion, mycket diabetes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s