vegerulla

on

Hej på er! Det är nåt med veckoslut och bloggande som inte riktigt går i hop. Som om jag inte skulle komma ihåg hela bloggen under helgerna. Konstigt.

I lördags var det blowling på schemat. Och efter det lite nattliv, kul! Många diabetiker tycker det är jätteviktigt att äta nåt innan man lägger sej efter att ha druckit alkohol. Det lyckas väldigt sällan för mej. Man blir ju lite småhungrig såklart då man är uppe halva natten, men hamnar alltid högt! I lördags tog jag med mej hem en vegerulla (kebabrulle utan kött) och åt en riktigt liten bit av den (max 30 kh) innan jag lade mej. Då var blodsockret 8,3. Och vaknade med JÄTTEHÖGT BLODSOCKER!!! Nästan så jag fick panik! Kan inte förstå hur det hade stigit sååå mycket. Tror det faktiskt var ett rekordvärde, ja nästan HI, sedan jag fick insulinpumpen! Usch. Tog 7 enheter humalog, lade klockan att ringa 1,5 timmar senare och då var det 12,5, skönt! Såg redan framför mej sjukhus, dropp och ambulans. Jätteäckligt! Nå, slutet gott, allting gott :) Ibland går det som det går!

Vet ni vart jag skall idag efter jobb? Jo, och fortsätta på tatueringen! Spännande!

Avslutar med ett diabetesproblem:

tumblr_m890a3n1Oh1r7666no1_500

2 kommentarer Lägg till

  1. Jeanette skriver:

    Får inte heller lågt bs när jag druckit..möjligtvis dagen efter vid lunchtid typ.

    1. ninnukka skriver:

      Jag får nog lågt på natten om jag lägger mej med för lågt (under tolv typ) men mest sjunker det nog följande dag om det sjunker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s