Argh

on

”men jag vill ju ha nåt gott att äta ju!”, sade jag högt då jag kikade in i kylen för kvällsmål. Det här att äta hälsosamt börjar jag få nippor av! Visst, jag har fuskat emellanåt, men tagit av följande måltid istället. Idag till middag var jag så hungrig så jag gick via butiken och tog med mej ett par grönsaksbiffar och coleslaw. Kollade sedan cirka-kalorimängd i det, så till kvällsmål blev det knäckebröd. Suck.

Januari 052Och det värsta av allt. Jag har ätit på det här viset i tre veckor nu och ingenstans märks det. Vågen visar exakt samma, buhuu. Nå, tålamod tålamod…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s