Labb och dålig syn

on

I morse var jag hurtig och traskade iväg till labben :) Och därifrån till jobbet. Skönt med promenad genast på morgonen :) På vägen märkte jag fårstås att jag glömt både telefonen och glasögonen hemma. Jag är en riktig glömskis! Men förstår nu hur dåligt jag ser… Jisses, allt är otyligt idag och ögonen trötta.

Nu var hba1c.provet taget då igen. Måste vänta ända till 11.2 innan jag får svaret, då skall jag till läkaren nästa gång. Hoppas såå att det sjunkit sedan senast (för då var det högt, kommer inte ens ihåg HUR högt det var, men HÖGT). Hoppas på under 8,5, hoppas :)

Nu iväg till zumbapasset :) Har laddat med rågbröd och frukt nu innan, blodsockrret på 15,1 :/ Efteråt skall det bli en stor smaskig sallad. Mums. Och omelett. Så här såg det ut igår på tallriken:

2013-01-23 17 40 58

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s