Nytt försök imorgon!

on

I morse skulle jag till labben. På hvc tar de emot insulindiabetiker utan tidsbeställning 7.30-8. Och eftersom det på min remiss stod att jag fick äta innan blodprovet (? har det aldrig förr stått) så hade jag tänkt ta mej en rask morgon promenad dit. Packade allting klart igårkväll, plockade fram kläder färdigt jag skulle ha på mej, satte klockan att ringa på 6.00. Ring ring. Jag stiger piggt upp på morgonen. Katterna fattar inte alls denna tidiga väckning dom, så de orkar inte stiga opp alls. Går på toa, OCH GLÖMMER ATT KISSA I BURKEN! F*n! Så kröp tillbaka under täcket och satte klockan att ringa kl. 8. Suck.

Så nu har jag packat allting klart för imorgon istället. Får släpa med mej zumbagrejor och allt, men imorogn SKA jag till labben! Har dessutom duschat klart nu på kvällen och igen duktigt lagt fram kläder för imorgon, så jag behöver inte stiga upp före 6.30, jei! För vill inte stiga upp jättetidigt på fredag heller (och denna vecka måste det ske, eftersom jag har tidig tur på jobbet nästa vecka och då hinner jag inte)!

Så nu är det bara att hoppas att det går bättre imorgon bitti! Burkan står färdigt på bykmaskinskanten :)

3 kommentarer Lägg till

 1. Alva skriver:

  Haha, undrar hur många gånger jag gjort samma sak! Man sätter sig på toaletten yrvaken och halvsovande och det sista man tänker på är att man skulle kissa i en burk :(

 2. Tanja skriver:

  Kanske en postit lapp i byttan? ;)

  1. ninnukka skriver:

   Jamen det kanske jag borde testa :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s