Loser

on

Idag känner jag mej som en loser, en riktig förlorare. Varför, tänker ni, varför? JO, för idag har jag bestämt mej för att hoppa av spanskakursen :(

Jag missade sista timmen på höstterminen och den första nu på vårterminen. Och nu kände jag bara att jag inte alls hann ikapp mera. Blev allt för svårt. Skulle göra meningar av några ord, men det var ju helt omöjligt, för att jag inte ens visste vad orden betydde… Så efter att jag nu i tre dagar har stressat över att spanskan börjar igen, och inte alls varit ivrig att gå dit (som jag var i höstas), så bestämde jag mej istället för att inte gå.

Jag har tänkt gå om nybörjarkursen med nya tag nästa höst. Kursen verkar kräva mera eget engagemang och mera egen tid än vad jag hade tänkt. Och eftersom jag inte studerat från början på egen tid, så är det nu lite för sent att fundera över den grammatiken som vi gått igenom i september för att hänga med nu då det blir på riktigt svårt. Så…

Att gå där som ribban är lägst kan man tänka, men nu slipper jag stressa över att inte klara det varjefall. Nytt försök på hösten.

2 kommentarer Lägg till

  1. Tanja skriver:

    Du gjorde nog rätt val. Man ska inte stressa med sånt som inte känns rätt.

    1. ninnukka skriver:

      Tack för att du tycker så :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s