Bra artikel

on

Hittade en bra artikel om förvaring av insulin och material. Tyvärr är den på finska :(

Artikeln hittar du här.

Alltmer blir jag fundersam över de här reservpennorna som jag bär med mej dagligen (om insulinpumpen skulle sluta fungera), men som jag alding under min pumptid behövs använda. De håller i handväskan endast 1 månad! Så det går åt 24 insulinpennor i året bara som hask! Helt sjukt. Visserligen kan jag berätta att jag inte alltid har så mycket koll på när jag tagit mina pennor ur kylen, så jag har på ett år kanske bytt ut dem tre gånger… Men i praktiken går det åt en massa massa insulin helt i onödan ju! Inte helt genomtänkt det här nu….

2 kommentarer Lägg till

  1. Gisela skriver:

    Men kanske kan du ha två pennor i kylrn på jobbet och sen ta med vid behov i väskan då du ska iväg på annat håll? Hmm kanske blir en i väskan iaf..? Jagvhar aldrig med mig! :P har en extrapenna på jobbet, annars tar jag bara med mig när jag åker bort över natten… Ja jag är väl inte så smart ;)

    1. ninnukka skriver:

      Jag har extrapennor på jobbet (btw, måste kolla datumen på dem…). Har senaste tiden oxå lämnat det mesta hemma, sällan jag åker så långt att det skulle ta över en timme att ta mej hem ändå.. Kanske jag kunde sluta vara så nojig om att pumpen skulle gå sönder. Den har ju inte ens krånglat ju :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s