Magstackaren

on

Var såå godissugen igårkväll. Hade inget annat hemma än de där Stevia-godisen, så tänkte att jag äter några. Åt kanske lite flera än planerat och hade världens magplågor i natt. Huj! Så nu är det slutätit. Stevia-chokladen har magen klarat av helt ok, men har aldig ätit stora mängder av den, bara max 4 bitar åt gången.

Senare på natten (närmare morgonen tror jag, orkade inte se på klockan) vaknade jag igen. Då var magen bättre, men hade lågt blodsocker istället. Bs var nämligen 15,3 då jag lade mej, och så korrigerade jag med 1,5 enheter, och det var inte så smart med tanke på att jag zumbat på kvällen… Nå, åt några bitar druvsocker som jag hade under dynan och fortsatte sova. På morgonen var bs 5,9, perfekt!

Men så blir jag så trött på mej själv på morgnarna. Jag är verkligen en tidsoptimist då jag ligger där i sängen och tror att jag är Supermannen och gör mej klar jättesnabbt, så visst kan jag ju sova liiiite till…. Dessutom hade jag ju duschat på kvällen och lagt fram kläder färdigt (händer max 1 gång på 5 år typ…). Så jag steg upp en halv timme innan jag skall starta mot jobbet. Jag möttes först av en hög kattspyor mitt på vardagsrumsgolvet som skulle torkas upp. Sen hade jag ju bara 1,2 enheter insulin kvar i insulinpumpen, så det skulle fyllas på och infusionssetet bytas. Kattsandlådorna skulle tömmas och katterna matats. Hela jag skulle ju fixas, sminkas, håret fönas osv, och morgonmål intas. Dessutom var det ju mittiallt – 20 grader därute, så måste ju funder på klädseln en gång till så jag inte fryser ihjäl på vägen. Men visst, kanske jag är Supermannen after all, för jag hann faktist göra allt på en halv timme :)

God morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s