Ballong

on

Stevia-godisarna som jag tidigare smakade på, som jag tidigare skrev om, smakade sockerfritt. Och tyvärr reagerade min mage på dem precis som på andra sockerfria godisar. Ballongmage, nice! Och kan säga att jag inte ens åt så mycket av dem, kanske 20-30 stycken. Buhuu.

Men vet ni vad som är bättre än det? Att jag har en sprillans ny tatuering på armen!!! Ännu komer det ingen bild på den, eftersom den ännu är jättemycket på hälft, men kanske om en månad eller så :) Jag är så jättespänd på hur den kommer att bli sen sist och slutligen, men kan säga att den är jättefin så här långt :) Jei :)

4 kommentarer Lägg till

 1. Gisela skriver:

  Hej! För enkelhetens skull frågar jag på din blogg :) Men har du fått din sensor eller betalat för den? Startkittet kostar 8700kr. Men är du nöjd över att ha en hemma att använda vid behov? Jag funderar ev på startkittet…

  1. ninnukka skriver:

   Vet inte riktigt… Jag fick hela paketet via sjukhuset då jag startade med pumpen. Från sjukhuset får jag en sensor per månad och flera kan jag be om (och fått också hittills…) via min egen hälsostation. Men kan ju hända att det fungerar lite annorlunda här i Finland än ho er, för här os oss varierar det också massor på olika städer…
   Jag skulle vara jättejätenöjd med min senor om den skulle fungera på mej, men tyvärr gör ju den inte det :( Visar fel värden mest hela tiden, tar inte emot kalibreringar (just på grund av det…) och larmar om det ena och det andra hela tiden. Vilket ju är jättesynd! Det lär bero på blodcirkulationen i fettvävnaden eller nåt…

 2. insulinbella skriver:

  Åhh! Har du gaddat dig! Jag är så sugen på att gadda mig med och nu kan jag göra det efter graviditeten! Får se om jag gör slag i saken!
  Skulle egentligen behöva fylla i + ändra de jag redan har men men..pengar växer inte på träd dessvärre..

  1. ninnukka skriver:

   Ja, det här projektet är också ett ändrings-/förstoringsprojekt :) Men det kräver nig ett par tatueringstider här ännu innan det blir klart! Och dyrt är det ju nog… Har sparat från min skatteåterbäring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s