Oma moka

on

Hittade ju boven till det skyhöga blodsockervärdet efter lunchen idag. Tog nämligen en titt i bolushistoriken som finns i insulinpumpen, och det visade sej att jag aldrig tagit nån bolus till lunch alls… Har visst tryckt på ESC istället för ACT, kommer nämligen nog ihåg att jag använde bolusguiden efter att jag mätte blodsocker. Nå, what ever, det är för sent att fundera på det nu. Korrigerade ju det höga värdet och sen kan ni ju gissa vad som hände till näst. Jo, känning…

… som för oss till nästa diabetesproblem. Kom hem från jobbet och ställde mej vid spisen. Det stod vegesoppa på menyn idag. Men ca 15 minuter innan soppan skulle vara klar kröp känningen på. Mätte bs och japp, 3,2! SÅ just innan middagen klämde jag i mej 8 bitar druvsocker och ett halvt äpple. Så ni kan ju gissa att jag inte var så rysligt hungrig då middagen var klar. Typiskt. Det händer mej dessutom ganska ofta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s