Shoppat :)

on

Idag körde jag till Mylly efter att jag stigit upp, tillsammans med alla andra från åbotrakten… Snurrade läänge och letade efter en parkeringsplats, och ganska tidigt märkte jag där inne att det inte blir så mycket shoppat för min del…Tycker inte om stora folkmassor och trängsel. Men gick in i Seppälä och fyndade faktiskt ett par snygga vinterstövlar på -40% :) Har tjocka vader och brukar ha svårt att hitta stövlar som jag får fast alls… Men de här gick. Dessutom har de raffligt botten och kilklack, precis som jag vill ha! Inte illa för ynka 30 € :D

6438262236266Sen styrde jag nosen mot Prisma. Fick till julklapp av min gudmor presenkort till S-ryhmät och bestämde mej nu för att köpa en ny dammsugare. Har jesustejpat min gamla nu på flera ställen för att slangen gått av och det lossat en hjul och den annars också håller på att falla i bitar… Nå, köpte nu den billigaste de hade, under 60 €, så tror inte den här har en så lång och ljus framtid heller tyvärr… Men fin är den och vit :)

5999884321262Det är spännande tider nu hemma hos oss då den nya dammsugaren flyttat in.. Katterna vågar inte släppa blicken från den…

Imorgon är sista dagen innan jobbet kallar igen. Har varit otroligt skönt med semester, och trots att jag var sjuk hela första veckan, känns det verkligen som jag vilat ut denna ledighet. Kanske helt bra att inte alltid planera in en massa för sin semester… Visserligen är jag jättetrött hela tiden och sover låååånga nätter, känns lite konstigt. Innan vaknade jag alltid senast 8-9-tiden och kunde sen gå tillbaka och sova, men nu sover jag galant till 11-12-tiden, eller tills insulinpumpen larmar om autostop. Så få se om jag vaknar alls på måndagmorgon. Kanske borde jag sätta klockan och ringa imorgon för att vänja mej till ljudet igen :)

2 kommentarer Lägg till

  1. Tove skriver:

    På tal om stövlar (jag har samma problem – folkdansvader or what?) så har jag ett tips: om du hamnar i Helsingfors av nån orsak så har Kenkämarski på Mannerheimvägen (mitt emot Svenska Teatern) riktigt bra utbud på stövlar med vida skaft. Jag som bara skulle vara smakråd åt mamma kom själv ut med ett par stövlar. Fast det är ganska dyrt där :/

    1. ninnukka skriver:

      Det är problemet med xl-stövlar, de är alltid massor dyrare än ”normala”. Så då blir man nog lycklig då man bara går in i Seppälä och hittar stövlar som passar :D Men tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s