Januarigodis

Året har börjat fint på blodsockerfronten. Har varit noggrann med kolhydraterna, väger och mäter allt jag äter för att få perfekta insulindoser :) Så nu har blodsockret legat under 10 sgs helatiden senaste dagarna skönt :)

Blev jättesugen på godis och tänkte att jag väger upp lite till efterrätt. Fatta, denna lilla mängd godis innehåller över 30 kolhydrater. Sjukt! Det är därför det är så svårt att sätta insulin till godis, för man kan lixom inte förstå hur mycket de innehåller! Dessutom innehåller de här godisarna mindre socker än ”vanligt” godis, så de här innehåller ”bara” typ 66 kh på 100 gram…

Januari 002Kanske man bara borde inse att godis är dåligt och äta nåt mera hälsosamt istället. För vem blir lycklig av 13 ynka godisar? Men eftersom jag också försöker klara mej på lite mindre insulin så ville jag inte heller äta mera. Åh.

Igår besökte jag tatueraren för en liten planeringsträff. Hon målade upp en liten plan på min arm, och jag tror verkligen att det kommer att bli bra! En stor tatuering blir det som kommer att fylla upp sgs hela överarmen :)

Januari 001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s