Vad hände med batteriet?

I natt (eller imorse kanske rättare sagt…) då jag kom hem från nyårsfirandet pep insulinpumpen till. Batteriet slut. What? Det är bara ca två veckor sedan jag bytt batteri ju (borde hålla ca sex veckor)! Nå, grävde fram en ask batterier, bytte batteri, och pumpen kom inte alls igång! Oj nej oj nej oj nej, var min tanke! Bytte igen till ett nytt batteri, och samma sak. Pumpen kom inte igång! Efter att ha firat nyår ca 12 timmar med skumpa och öl, kände jag inte alls för att gräva fram insulinpennor, räkna ut hur mycket Levemir jag behöver osv… För jag har ju inte alls behövs använda pennor under min pumptid! Shit shit shit, tänkte jag, stod där i panik med pumpen i handen, och mittiallt kom den igång! Men den var nog några minuter helt avstängd, vilket den inte borde vara vid batteribyte, utan den brukar nog komma igång genast då man skruvar locket tillbaka. Tur.

2 kommentarer Lägg till

  1. insulinbella skriver:

    Jag var också med om det en gång med batteriet men då tog det slut efter bara någon dag efter jag bytt det?? Helt mysko!
    Men den hängde inte upp sig tack och lov som din gjorde!
    Du kanske kan ringa pump företaget och få en ny? Så den inte börjar strula för dig!

  2. Gisela skriver:

    Tur att den kom igång! :) Ibland är det lite skört med pumpen och man har ju inte mycket i reserv i kroppen när man bara har snabbverkande! Hoppas att du hade ett bra firande!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s