Kryssningssnack

På lördagkväll åkte jag med några vänner på en kryssning till Stockholm. Jag gillar att gå på kryssning :) Jag åt mitt livs första räkmacka och kan inte förstå att jag missat nåt så gott hela mitt liv! Shoppade lite grann, lyssnade och dansade till bra musik och så blev det visst några glas (eller flaskor?) skumpa :) Men ack så tröttsamt! Var sååå trött igårkväll då vi kom hem, och sov ända till 12 idag. Skönt :)

December 175Mitt glada resesällskap :)

2012-12-30 16.50.26Min lyxiga räksmörgås :)

Dessutom orkade min diabetes bete sej helt okej hela resan :) Blodsockret var någorlunda stabilt, lite högt kanske, men ändå helt ok. Det är nog så mycket enklare med insulinpumpen än nånsin med pennor att resa, både korta och längre resor tycker jag.

Så en jättelyckad kryssning hade vi. Mycket skratt :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s