42,77, fy fan!

on

Ja, fy sablar. Min genomsnittliga insulindos de 4 senaste dagarna har varit 42,75/dygn! Usch! Brukar hålla mej under 35 (31-32 typ). Bara butikerna öppnar i torsdag, skall jag iväg och handla hem en massa grönsaker och annat kolhydratfattigt. Bort med allt godis. Inte undra på om vikten stiger om jag tar såå mycket insulin ju!

Förkylningen blir bara värre dessutom. Kroppstempen stiger sakta men säkert och jag mår inte alls nåt bättre än tidigare idag! Juldagen är en kväll då jag brukar vara ut i vimlet, festa och ha skoj, men idag blev det bara soffa för min del :( Blä.

Nu skall jag kolla på ett avsnitt till av Weeds, och sen skall jag krypa i säng under täcket. Och hoppas att morgondagen känns bättre. God natt

2 kommentarer Lägg till

  1. Insulina skriver:

    Haha jag ligger på runt 20-35 enheter i vanliga fall. Julafton och juldagen låg jag på 60 enheter :p jo tyvärr lägger det ju sig lätt kring magen..suck.. Tur att det bara är jul en gång om året ;)

  2. insulinbella skriver:

    Hehe förstår dig! ;) Själv är jag nere på 25-30e per dygn nu efter förlossningen! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s