Äntligen!

Ja äntligen har jag fått mitt nya clips till insulinpumpen! Det är redan ett bra tag sedan clipset gick sönder och har haft problem med att få pumpen att hållas på plats. Jag vill inte ha pumpen i linningen eller i fickan för jag tycker det är jätteobekvämt. Jag vill ha den i behån, så är det bara. Men senaste veckorna har det haft svårt att hållas på plats och jag har fått gräva i urringningen i tid och otid, då pumpen mittiallt hänger på magen…. Men nu sitter den ordentligt fast igen :)

December 127Hade beställt en hel del annat också från diabetesmottagningen, och nu har jag problem att få allting att rymmas i materalskåpet… Borde hitta på nån ny lösning. Skulle nog ha annan användning av ett helt köksskåp också… Men nu är det fyllt av kanyler, testtickor, resevoarer, olika mätare osv osv osv. Var förvarar ni andra allt ert material?

December 125I fredags blev det tacomiddag på Ängsvalla. Kul att träffa vännerna, glögga, äta tacos och få lite julfiilis :) Tog hem av det som blev över, så nu nalkas det tacos tredje dagen i rad hemma hos mej…

December 135Har börjat föredra de här hårda tacoskalen istället för tortillaplättarna. Om jag har räknat rätt, innehåller ett sånt här tacoskal under 10 kolhydrater, och innehållet innehåller ju inte så mycketdet heller… En tortilla däremot ju innehåller typ 30 kolhydrater. Och med skalen orkar man ju äta mera :) Trots att det klottar helt massor….

December 130Annars så är det bara lugnt hemma hos mej. Ingen julstress här :) Har blivit förkyld, så har mest legat under filten i soffan och chillat. Och det är ju mina småherrar så duktiga på med. De ligger här med och myser. Elmo fick sej en ordentlig jultvätt av Elton igår :) Söta katterna :)

En kommentar Lägg till

  1. Gisela skriver:

    Jag har inte heller ett clips just nu, vilket är jobbigt när det inte finns fickor eller om man ska använda klänning! Men ska till diabetes-sköterskan i jan! Då ska jag beställa ett clips och några mio-set!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s