Julkortet

julkortetDetta julkort fick jag av mina föräldrar. Visst är det fint :) Passar helt perfekt in på mej, med yllesockorna och de två kompisarna under armen. Ligger och slöar inför julen då resten av befolkningen stressar :)

I och med detta kort vill jag också önska er, mina kära bloggläsare, en riktigt skön jul :)

4 kommentarer Lägg till

 1. insulinbella skriver:

  Önskar dig en riktig god jul och hoppas blodsockret kommer att ligga ok av all julmat ;) annars så skitsamma, det är ju bara jul en gång om året och då får väl bs ligga som det vill ;)

  1. ninnukka skriver:

   Jag äter ganska lite julmat, eftersom det inte riktigt hör till mina favoriter, så brukar inte ha så mycket bs-problem under julen faktiskt :) God jul till er också, till hela familjen. Tänk så spännande jul ni har framför er <3

   1. Jenny skriver:

    Hej!

    God Jul till dej också. Jag har precis börjat följa din blogg och inte skrivit något förut. Jag har en son som har diabetes sedan ett år tillbaka. Han är nu 11 år. Jag tycker om att läsa dina funderingar och beskrivningar kring diabetes och livet. Ha det gott. /Jenny

   2. ninnukka skriver:

    Hej Jenny. Kul att du hittat hit :) God jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s