I´m alive!

Hej och förlåt för att jag skippat bloggen senaste dagarna. Jag har egentligen ingen orsak till mitt antibloggande, annat än att jag inte haft lust… Veckoslutet gick snabbt, men jag hann med mycket. I fredags blev det bowling och glögg, på lördagen var jag till kyrkan och lyssna till en fin körkonsert och igår, på söndagen, blev det julshopping för fulla muggar :) Så sånt, där var min helg i en nötskal :)

Nu skall jag ösa på lite bilder åt er.

December 102Blev en middag med lite kolhydrater idag. Åt en bautalunch och hade planerat en helkväll i soffan, så nöjde mej med lite grönsaker, dipp och fetaost :) Mums.

December 081Och efter tio par stickade sockor började jag ett nytt stickningsprojekt idag :) Mera om det senare :)

December 103Och sen till Elmo-älsklingen. Trots att han är 2,5 år redan, är han helt som en liten kattunge :) Jättenyfiken på allt, lite lättskrämt och mycket lekfull :) Han hjälper alltid aktivt till då jag handarbetar. Hänger i garnet och stickorna.

December 098December 097December 096Och mittiallt somnar han, mitt i leken :)

December 099Och till sist en liten bild på mej själv, var så goda :)

December 083Så mycket mera har jag tyvärr inte att komma med idag. Ha de så bra, stressa inte ihjäl er inför julen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s