Ögonläkare imorgon

on

Japp, imorgon skall mina ögonbotten kollas igen. I somras hade jag nån liten förändring i högra ögonbottnet, så därför skall jag redan nu och kolla hur det ser ut. Om det måste opereras eller inte. Hoppas såklart på inte! Återstår att se… Nångång är det ju min tur ändå. Har ju haft diabetes redan i 22 år ocskå… Usch.

DecemberSå här ser mitt kvällsmål ut idag… Blev lite extrakolhydrater med muffinsen jag åt, och ville inte rådda till blodsockret idag mera, så det fick bli ett kolhydratsfritt kvällsmål. Gurka, paprika och ägg (jultomten innehåller salt).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s