Iiik!

Mätte blodsocker för jag hade tänkt äta lite smörgås. 21,3!!! Iiiik! Kände på kanylen allt sitter på plats. Slangen hade inte lossat, men den hade skruvat på sej. Inte så mycket så att den lossat, men just så mycket så det inte gått in nåt insulin! Inte att undra på att munnen känns torr och huvudet värker! Nu rejäl dos korrigering. Hoppas det ger med sej snart.

Ni som frågar efter minussidor med insulinpump: Det här är en stor minussida!

En kommentar Lägg till

  1. Gisela skriver:

    Usch! Ja det är en av minussidorna! Har aldrig hänt mig just detta men jag är ändå alltid nojjig över det. Jag känner jätteofta om slangen är på plats och gärna gängar ur den för att kontrollera att det klickar ordentligt när jag sätter tillbaka den så är jag lugn för en stund.. Haha konstig man blir! Men insulinbrist är ju inte det roligaste :/ Hoppas det gav med sig snabbt för dig iaf! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s