God söndagmorgon

Började morgonen med smörgåstårta från gårdagens dop. Och byte av infusionsset till insulinpumpen.

December 043Men allt skräp! Får lite nippor av allt plast och papper som blir över. Nu vet jag inte alls hurdant material dessa är gjorda av, men jag hoppas verkligen det finns ens en liten ekologisk tanke bakom skräpet… Nån som vet?

December 044

4 kommentarer Lägg till

 1. insulinbella skriver:

  Har tänkt samma tanke som dig ang. att det är så jäkla massa plast som allt är förpackat i! Finns någon liten grej i hårdplats som ligger i förpackningen i infusionssettet som jag inte ens förstår varför den är med?
  Fasiken vad gott med smörgåstårta!
  Igår fick jag sånt sug efter jag läste om pizza på din blogg men lyckades motstå frestelsen,hehe ;)

  1. ninnukka skriver:

   Ja, den lilla proppen? Den använder jag i duschen, men har använt samma propp sedan pumpstarten tror jag…

   1. insulinbella skriver:

    Vi har olika infusionssett men det är en jätte liten avlång grej som jag fattar nada vad den ska vara bra för? ”Proppen” har jag också men endast i simhallar, kopplar aldrig på den när jag duschar.

 2. Och tänk dig nu när jag måste byta varannan dag hur mycket skräp det blir!! :o badrumsroskisen är nästan alltid full!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s