Sov läänge :)

on

Vaknade utvilad idag. Hade värsta huvudvärken igår och somnade redan innan 22. Vaknade först halv tolv i dag på förmiddagen, och kände mej verkligen pigg för en gångs skull! Så skönt. Det som är så skönt med insulinpumen är att man kan sova länge och ändå vakna med bra blodsocker! Hade 5,7 efter nästan 14 timmars nattsömn, inte illa. Det skulle aldrig jag ha lyckats med med pennorna.

Hade tänkt gå en snabb sväng på julmarknaden i vår lilla stad, men skippade det sen efter allt sovande eftersom det ju idag äntligen var dags för lillprinsens dop. Lillkillen var duktig som tusan och trevligt kalas var det. Som gåva hade jag köpt en liten träfärja från Tuffas Träleksaker. Hoppas han gillar att leka med den då han blir lite större :)

farjaBilden lånade jag från http://www.tuffanpuulelut.fi

För er som inte vet så bor jag ju i Åbolands skärgård, och det är med såna här gula färjor som vi åker mellan öarna här :)

Men som efter alla kalas, så blir det ju att korrigera lite blodsocker sen… Fanns såklart en massa gott att äta, smörgåstårtor, mockarutor, gräddtårtor. Mums. Men aj för blodsockret.  Ibland är det ändå värt det :)

Ps. Kom ihåg att du nu kan gilla min blogg på Facebook, och därmed få info om nya inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s