Helt ute!

Jag gillar inte att mäta blodsocker utomhus. Inte heller när jag går. Men ibland bara måste man göra det ändå. Det är svårt att mäta blodsocker då man inte har nånstans att lägga av alla grejor. Och är det kallt, kommer det ganska dåligt med blod ur fingrarna dessutom. Men med några diabetesår på nacken har jag blivit ganska bra på att mäta bs i farten :)

2012-12-06 13.34.05Nå ja, det här var nu igen ett sånthär inlägg om ingenting.

 

2 kommentarer Lägg till

  1. cattasblogg skriver:

    Hahaa känner igen mig… Så aom när man kör bil.. Då brukar ja låta kom få ta.bs på mig. Hehehe..

    Kram i kylan

    1. ninnukka skriver:

      Jag brukar snällt stanna på nån busshållsplats och mäta ;) Kramar tillbaka Catta!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s