Paff!

on

Ibland blir man bara så positivt paff så man tänker falla på rumpan!

I lördags var vi på firmajulfest :) Vi pkte iväg på piknikkryssning genast på morgonen (start 05:50på mogonen från mej!). Piknik heter det då man bara åket till Mariehamn, byter båt och åker hem till Åbo igen. På tillbakavägen åt vi buffémiddag. Innan maten visade blodsockermätaren 10,2, helt ok, med tanke på allt håll-i-gång :) Buffén bestod av julmat som inte riktigt är min favoritsort… Frågade av en i personalen var de har den vegetariska maten, och fick som svar: ”vi har potatis sallad och grönsallad”. Nice! Nå, med efterrättsbordet smakade desto bättre. Efter att jag ätit låg bs på 10,7, dvs nästan det samma som innan ju! Wow. Det var då jag tänkte falla på baken. Normalt efter restaurangmat brukar mitt bs stiga till 20 typ. Eftersom det är omöjligt att räkna kolhydrater osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s