Att mäta eller inte mäta

on

Hälsade på hos syster idag efter jobbet. Hade med mej en portion färdigmat som innehåller 65 kh. För att förhindra lågt bs satte jag bara 5 enheter bolus. Efter två timmar då jag kom hem kände jag mej lite hög, men åt ändå en bil chokokaka som jag hade i kylen. Satte tre enheter bolus. Men samtidigt som bolusen hade gått kände jag mej låg! Shit! Bs låg på 3,6, och den lilla kakbiten var verkligen inte värd 3 enheter. Tog ju lite extra eftersom jag trodde jag låg högt ju!

Så nu har jag vrålätit en reissumies (30 kh) och 3 dl juice (30 kh) och väntar med spänning på rekyl. Suck.

Borde ju ha mätt blodsockret bara innan chokokakan och inte litat på min känsla. Så är det bara! Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s