Tack BS!

on

Så har jag igen tillbringat ett veckoslut i Malax i Österbotten. Har varit jätteskönt att hänga med girlsen igen! Och hur där kan vara så tyst och mörkt. Skönt. På lördagen åkte vi in till Vasa för att shoppa litegrann. Hittade en snygg klänning till kryssningen kommande helg och en hel bunt med julklappar.

Ett jättestort tack vill jag framföra till mitt blodsocker som betett sej exemplariskt under helgen! Hela dagen då vi shoppade i Vasa låg bs på 7-8. Åt en god pizza i Rosso och efter den låg jag på 6,8. Super! På lördagkväll drack vi lite vin och glögg. Vid läggdags var bs på 8,2, åt en smörgås innan jag lade mej. Sänkte också på bolusen till 70 %, som jag brukar då jag har druckit alkohol. Men tydligen var det onödigt då jag inte drack desto mera, så på söndagen vaknade jag med munnen torr och bs 19,8! Oj då! Nå, korrigerade och bs sjönk fint till normal nivå igen.

Så sån helg :)

5 kommentarer Lägg till

 1. Alltså vi var ju också i Vasa på lördagen!!!! :o

  1. ninnukka skriver:

   Kul! Kanske vi har varit på samma ställen? :D

   1. Njä, vi hälsade på vänner och checkade in på hotell ;)

 2. Anna S skriver:

  Så skönt när bs håller sej OK, i alla fall den mesta av tiden. Jag brukar inte sänka basalen om det jag druckit (alkoholen) har mycket sött i sig. Som drinkar och glögg. Vin däremot sänker mitt socker väldigt om det inte är dessertvin. Smart att du sänker basalen. Verkar som en trevlig resa du gjorde! :-)

  1. ninnukka skriver:

   Javisst, hade en otrolig resa :) Brukar bara dricka öl och vin, och de sänker bs på natten, så därför har jag börjat sänka basalen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s