Måndagsfunderingar

on

Igen lika dött på bloggen. Usch på mej! Har så dåligt att vara för att ni är verkligen många som tittar in här dagligen, och jag vill ju inte mista er bara för att jag inte orkar blogga ju! Men har tyvärr inte så mycket att komma med. Sista dagen idag  med den starka antibiotikakuren idag. Hoppas verkligen jag blir lite piggare när den är över, har varit jättegäspig och trött hela veckan. Skall till hälsocentralen igen på onsdag, få se vad de säger där, kanske hamnar jag fortsätta med medicinen :(

Men så är det, då jag har högt blodsocker, orkar jag inte blogga. Och senaste veckan har jag varit så hängig så jag inte orkat bry mej om nåt annat än hållas vaken, och har därmed (och såklart pga av antibiotikan och infektionen) legat högre än jag borde. TÄNK att diabetesen kan påverka bloggen oxå, det har jag inte tänkt på tidigare, men visst är det ju så! Eller hur, ni andra diabetesbloggare?

Idag då jag gick hem från jobbet var himlen rosarandig. Det var såklart helt omöjligt att få det på bild, men det var jättehäftigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s