Ninnu rekommenderar

on

I fredag blev det bio i Åbo. Vi såg Twilight Breaking dawn part two. Filmen hade bara fått tre stjärnor av fem i ÅU, och jag funderar nog om den som gett de stjärnor faktiskt sett filmen, och de tidigare filmerna oxå… Den här var såå bra! Inte alls min typ av film egentligen, med huvuden som flög och en massa våld. Men oj så spännande! Så om du gillat de tidigare Twilight-filmerna skall du absolut se den här!

Under filmen satte jag oxå och funderade över Pattisons och Stewarts förhållande… Egentligen tror jag inte alls att de varit ett par under alla de här åren, utan jag tror helt att allting varit ett marknadsföringstrick. Nu, då sista filmen kommit kan de säkert gå skilda vägar.

Och då jag var i Åbo passade jag på att köpa ett par cd-skivor som kom ut på fredagen (nej, man får inte köpa cd:n i min lilla hemstad…). Det blev Samuli Edelmanns nya julskiva och skivan från Vain elämää (Finlands motsvarighet av Så mycket bättre). Som det kanske framkommit tidigare så lyssnar jag mest bara på finsk musik, och om jag lyssnar på nåt här hemma, så är det främst Samulis musik som kommer från stereon :)

Båda de här skivorna var ju bra, precis som väntat. Samulis är ganska lik Virsiä-skivorna han gjort tidigare. Tycker också det är bra att det inte bara är typiska julsånger, så kanske man kan lyssna på den efter julsäsongen oxå :) Vain elämää-skivan väntade jag kanske lite mera av… Låtarna är såklart bra, men på nåt vis får man inte samma känsla av dem som i tv-programmet. Dessutom har de lämnat bort några låtar från skivan som jag gärna hade lyssnat på på nytt.

Katterna leker tåg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s