Hemmakväll, muy bueno

on

Skippade spanskan idag och det bliv en sån här kväll istället:

Och som vanligt hemma hos mej får man strida om den bästa platsen på soffan…

Jag känner mej långt ifrån frisk, det är väl den starka antibiotikan som gör mej så här mör. Dessutom har jag ont och värk, men hoppas det oxå skall vara förbi snart. Borde väl ha varit smart och bett om sjukledigt i måndags då jag var till läkaren, men jag är så dålig på att bli hemma om jag inte har feber typ… Och eftersom jag klarat tre dagar på jobb denna vecka, skall jag väl klara två till. Dessutom skall jag på bio på fredagen, så det är att vara frisk sen!

Japp, i fredag skall vi se på biopremiär! Twilight-filmen såklart! Har väntat på den nu ett halvår, hoppas den är så bra som jag väntar mej!

Två bilder till slut. Ett par supersöta sockor och ett nytt kattörhänge :)

2 kommentarer Lägg till

  1. insulinbella skriver:

    Har du gjort sockorna? Så fina! Du borde starta ett företag eller iaf börja sälja! :)

    1. ninnukka skriver:

      Javisst, men jag är ganska långsam att sticka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s