Fattar nada!

on

Imorse vaknade jag med blodsockret på 16,6, great! Pumpen föreslog en korrigering på 3,7 enheter, men dså mycket vågade jag mej inte på. Korrigerade med 2 enheter innan jag hoppade i duschen. Efteråt åt jag en yoghurt med 10 kh, och glömde ta insulin till! Ändå låg jag på ynka 7,1 i blodsocker en timme senare. What? Tänk om jag korrigerat som pumpen föreslog och ännu tagit en enhet till yoghurten. Det skulle troligen slutat i katastrof… Ja-a, diabetesdagen till ära – man förstår sej inte alltid på denna ologiska sjukdom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s