Inflammation, dans, farsdag och clips

on

Fick mittiallt en hemsk inflammation, blodsockret steg hastigt till över 20! Var till läkaren igårkväll och fick antibiotika, och i morse var bs på 7,1 igen. Kan det faktiskt verka så hastigt? Eller kanske bs steg pga oro? Man vet inte. Men nu skall jag vårdas med tre piller om dagen, så blir jag bra sen igen :)

Annars har här inte hänt så mycket att blogga om inte… Några smågrejs:

På lördagen styrde vi motorhuven mot Nagu med min kompis. Vi skulle på dans. Vanha kunnon dans. Till Scotts dessutom! Nå, det var en flopp. Inte fick vi dansa heller. Annat än med varandra, och bra gick ju det också såklart. Men eftersom vi ju båda är gamla folkdansare, så gillar vi ju att dansa ju. Men dessutom spelade ju Scotts inte annat än fox, så det var ju flopp nummer två… Inte en ända vals eller schottis. Vi humppade till en låt senare på kvällen, bara för att.

Söndagens farsdag firades lite annorlunda i år. Syrrans som hade blivit magsjuk, så vid middagsbordet var det bara jag, mamma och pappa såklart. Jättegod mat och tårta hade mamma fixat. Träffade systerns två yngsta en stund då de hade evakuerats till våra föräldrar så systern fich huset städat, och lilleman sussade sött i min famn en lång stund. Sötis. Nästan så man får lite babyfeber ju…

Och Så har clipset till min insulinpump gått sönder. Det hänger nog kvar, men håller inte alls spänt. Beställde ett nytt från materialutdelningen, men fick som svar att det kan ta ett bra tag innan det kommer. Jaha, så, nog klarar jag ju mej ännu med det här oxå såklart.

Så sånt. En snabb tisdagssammanfattning. Ha det så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s