Jag blottar mina kurvor :)

on

Efter många stånk och stön och långa nerver fick jag äntligen Care Linken att fungera i datorn så den kunde läsa av min pump. Detta är då andra gången på ett år som jag läser av pumpen hemma. Men nu skall ni få se kurvor :)

Den här är från 30.10, då hade jag inte sensorn i gång. Som ni ser, jämn och fint, men tyvärr aningen högt…

Följande kurva är från 3.11. Den blåa linjen är som sensorn har mätt, de svarta plupparna är mina egna mätningar. Njah, stämmer inte riktigt ihop här heller…

Nåja, till den berömda pizzasöndagen, 4.11. Här har ju sensorns mätningar stämt helt bra överens med egna mätningar. Och ganska snällt beter sej blodsockret trots pizzan på kvällen, men tyvärr igen för höga värden… I nedre diagrammet syns mina bolusar. Det blåa fältet är en förlängd bolus på 5 timmar.

Den här dagen, 5.11, har sensoreringen oxå funkat helt ok, men igen ett onödigt högt hopp efter lunch, annars bra :)

Så såna här kurvor och diagram får man ut av Metronic-pumpen. Ganska spännande, bara man skulle ta sej tid lite oftare…

4 kommentarer Lägg till

  1. Och att blotta den så här ger lite tid att tänka själv också, så länge man jobbar med blogginlägget :)

  2. Gisela skriver:

    Jag förstår inte alls hur ni kan lägga in såna här kurvor hemma på datorn..? Vi har ju samma pump! Har du en sån bs-mätare som kopplar blodsockret till pumpen? Jag hade en sån förr men var inte nöjd, hur får du annars in bs i pumphistoriken isåfall? :)

    1. ninnukka skriver:

      Jag har en grej som heter Care Link som jag kopplar i datorn. Sen går jag till en webbsida som sätter igång Care Linken och så tar den kontakt med min pump och läser av den. JO, använder mej av bs-mätaren som synkar med pumpen. Man kan ju manuellt oxå mata in bs då man använder bolusguiden, kanske värdena programmeras i pumpen då? Fråga din ssk nästa nång :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s