2 kommentarer Lägg till

  1. Tanja skriver:

    Vi såg på Göta kanal (serien) och där var en gubbe med som hade Guinness rekord från 2000? med flest diabetes prylar. Han hade fått diabetes 1958 och hade samlat på alla olika sprutor, ampuller och mätaren osv. Försökte googla fram honom men lyckades inte. Du kan ju börja samla du med… ;)

    1. ninnukka skriver:

      Coolt! Tyvärr är ju de här nya prylarna så spännande att se på, och tror inte heller att de kommer att ändra lika mycket på kommande 50 år som de gjort senaste 50 åren… Men jo, två tomma ampuller är ju en början… Månne mamma har kvar min första bs-mätare ännu, hmm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s