Till mina bloggläsare

on

Jag har förundras över att jag har haft så många läsare på bloggen nu en längre tid! Tusen tack till varenda er som orkar titta in här, jag blir så glad. Tycker själv att min blogg har blivit mera ointressant på senaste tiden, inte lika många inlägg som tidigare och mera gnäll. Men tydligen skriver jag nån bra rad lite nu och då, eftersom läsarstatistiken visar många unika läsare per dag. Puss på er alla!

Om du inte ännu berättat för mej vem du är, så får du så gärna presentera dig för mej, så jag vet vem som besöker min blogg :)

Här försöker jag plugga spanska inför morgondagens spanskatimme. Läxorna är svåra som dom är, och dessutom så dök det upp en katt i min bok, som gör läsandet lite mera svårt. Skall kämpa vidare. Godnatt till er alla söta!

11 kommentarer Lägg till

 1. Jenny skriver:

  Hej jag är en ny flitig läsare av din och många andra diabetes bloggar . Jag fick min pump för ca en månad sen och började då söka info på nätet …och hittade din blogg . Det är ett stöd att läsa om att det finns fler som jag med samma problem . Och att du har en rolig blogg att läsa .vh Jenny

  1. ninnukka skriver:

   Tack Jenny för din fina kommentar, och så kul att du hittat hit! Jag är ju oxå relativ ny i pumpvärlden, i torsdag blir det ett år sedan jag fick min pump, och jag är långt ifrån fullärd, som du kanske märkt :)

 2. insulinbella skriver:

  Tycker om hur du skriver :)
  Kram

 3. Viveka skriver:

  Jag har läst din blogg i ett år kanske. Är själv diabetiker (har haft typ 1 i 30 år i år) Du skriver väldigt bra och intressant tycker jag. Använder själv pennor. Ha en fin dag :)

  1. ninnukka skriver:

   Tack Viveka. Roligt att du hittat hit!

 4. Catta skriver:

  Ja är inne dagligen , de e bra att vi diabetiker ger varandra tips o råd..kram på dig catta

  http://Www.cattasblogg.wordpress.com

  1. ninnukka skriver:

   Visst, det är jätteviktigt!

 5. Tove skriver:

  Oj, nu börjar jag känna mig som en stalker :D Jag är folkdansare och har råkat på dig nån gång fast jag egentligen inte känner dig, och dessutom jobbar jag i Pargas… men jag läser din blogg främst för att min pojkvän har diabetes och det är intressant att lära sig mer.

  1. Tove skriver:

   Ja, och dessutom älskar jag katter men är allergisk, så jag uppskattar alltid bloggar där det finns bilder på katter :)

  2. ninnukka skriver:

   Hej Tove. Kikade in på din blogg och du ser nog också bekant ut :) Hoppas ni har det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s