Confession monday

on

Äggklockan har gått het idag. Räknat ner, timme efter timme. Annars vore hela dagen varit perfekt, om inte jag hade räknat kolhydraterna fel vid lunch… Men blodsockret kom ner av sej själv, med endast en ynka korrigeringsbolus :) Så här har det sett ut:

8,8
9,0
9,7
9,8
9,7
8,8
12,8
13,0
17,0
15,7
10,1
8,8
9,7
8,0
7,8
7,5
7,0

17 mätningar idag so far… Två till innan läggdags.

2 kommentarer Lägg till

 1. insulinbella skriver:

  Shit 17 mätningar! Kollade på min mätare nu och jag hade tagit 8 idag.
  Hoppas du får bukt på ditt bs! Du blir inte stressad av att ta så många? Ibland har jag faktiskt gjort så att jag skiter fullständigt i att ta bs i någon/några dagar (alltså kanske nåt bs har jag väl tagit) men då har jag släppt kontrollen över diabetesen ett litet tag och inte stressat upp mig på mina värden. Och vips så har det legat bättre iom att jag inte stressat över värdena.
  Lycka till nu! :)

  1. ninnukka skriver:

   Tack. Känner mej faktiskt massor tryggare då jag vet var mitt bs ligger. Herr Ägg påminner mej om att mäta, så behöver inte kika på klockan hela tiden :) Jag har oxå nångång skitit i att mäta ett tag, men det kan jag inte alls mera. För då tar jag för lite insulin och bs stiger i skyarna. Så bäst att mäta bara :) Okej, jag vet att 18 mätningar per dag är lite att ta i, men helt bra att ha koll några dagar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s