Hur gick det sen?

Jag vet att ni alla ju brinner av iver för att få veta hur det sen gick med äggklockan. Nå, använde den inte alls på hela eftermiddagen, eftersom jag var till kyrkan på allhelgonagudstjänst, och ville inte ta med herr Ägg dit. Efter kyrkan var jag hos mina föräldrar hela eftermiddagen och ägget blev hemma… Men mätte ofta blodsocker och så här såg det ut:

11,7 (korrigerade med lite extrabolus)
8,2
6,4
7,3
9,5
7,9
9,4
12,9 (efter middag)
11,8
8,3
6,9
9,5
Jag är helt nöjd med dagen. Lite lägre kunde vissa värden såklart vara, men i min värld är allting under 10 bra, och det är ju ändå de flesta värdena :) Men grejen är att för att ha bra blodsocker måste jag ha full kontroll hela tiden och mäta bs en gång i timmen. Så är det bara. Idag har mätaren visat: 9,0, 8,0, 6,9. Bra bra :)

I fredags blev det sushikväll hemma hos min syster. Mina vegesushisar blev såhär:

Tanja hade dukat så fint (för det är sånt hemmamammor gör :) ).

Gott var det, precis som det brukar! Då vi satt och åt ställde syrrans 9-åring en spännande fråga: ”Är det prästen som har sagt att du inte får äta kött?”.

En kommentar Lägg till

  1. Gisela skriver:

    Strålande blodsocker! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s