Äggklockan

on

Nu är jag så sjuttons trött på mina ostabila, höga och ologiska blodsocker (vaknade med bs över 15 idag igen…), så idag köpte jag en äggklocka från Tarjoustalo, och under helgen (med start imorgon bitti) skall jag mäta blodsocker en gång i timmen. Har jag ingen som påminner mej, så kommer jag inte ihåg det.

Har en senor igång, satte den igår, men den visat helt opålitliga värden igen mest hela tiden. Suck, varför kan den inte bara fungera?? Nå, äggklockan och blodsockermätaren får väl fungera som en manuell sensor.

Så nu skall det mätas! Ja, rapporterar sen hur det går.

4 kommentarer Lägg till

 1. Hanna skriver:

  Åh, det ska jag också prova…här är det ingen ordning alls nu:)

 2. Gisela skriver:

  :/ Fortsätt kämpa så ger det med sig snart! Korrigerar du basaldosen ibland om du har ökat insulinbehov vissa perioder? Är du stressad och isåfall, kan du koppla bort ev stress?

  Önskar att kroppen bara kunde berätta hur den tänker ibland!! Hoppas det löser sig nu med äggklockan!! :)

  1. ninnukka skriver:

   Jag har perioder då jag helt klart behöver mera insulin, men när jag inte alls vet när de kommer och när de slutar, så vågar inte höja basalen. Idag med äggklockan har blodsockervärdena varit fina och jämna, hoppas det håller i sej :)

   1. Gisela skriver:

    Nej det förstår jag..! Vad härligt! :) Hoppas att det håller i sig!!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s