Sylt i maten?

on

Jag har aldrig gillat att sätta sylt i maten. För mej hör sylten hemma på plättarna. Har aldrig förstått mej på lingonsylt eller svartvinbärsgele på mattallriken. Men igår ändrades mitt tycke lite grann. Hittade en spännande sylt i matbutiken, nämligen paprika- och chilisylt! På en lapp bredvid burken stod det att det är gott med haloumi. Var ju bara tvungen att testa!

 

Så igårkväll (och idag faktist oxkå ;) ) stod det halloumisallad på menyn, med paprika- och chilisylt. Och om ni råkar hitta denna lilla burk i er matbutik tycker jag ni skall köpa den, steka lite halloumi och äta det ihop. Ja lovar, ni kommer inte att ångra er. Så gott var det! Ah! Massor kolhydrater innehåller den ju såklart, men man använder ju ändå ganska lite av sylten (ja, inte på min portion igår dock, som ni kan se på bilden…).  Så sånt. Dagens mattips :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s