Varning för gnäll…

on

… för gnäll kommer det bli. Diabetesgnäll.

Hade inbokat ett möte på banken idag, för att diskutera finansieringen för min del av fasadrenoveringen som pågår i mitt hus. Var lite nervös för mötet, så blodsockret steg till 17,6 efter lunch. Just så här fungerar jag! Högt genast då jag är nervös, stressad, ledsen, glad eller arg, typ… Kämpade ner blodsockret och på eftermiddagen var blodsockret riktigt bra igen.

MEN. Just innan jag skulle gå hem från jobbet, råkade jag skrapa mej på ryggen och märkte till min stora fasa att slangen lossnat från kanylen! Vet inte när. Men tydligen hade den varit lös en stund, eftersom blodsockret hade stigit till 18,5! Så nu jobbar jag för att få ner det igen.

Så sån dag idag. Bs stigen och man får jobba i flera timmar att få ner det. Trött, illamående och arg blir man, Suck. Orka.

2 kommentarer Lägg till

  1. Gisela skriver:

    Usch och fy för att vi behöver må dåligt varje gång bs ligger högt :/ Duktig du är som fick ner ditt nervositets-blodsocker iallafall! :) Är inte det enklaste!

    1. ninnukka skriver:

      Visst är det synd om oss! Nej, det är ju inte enkelt att få ner blodsockret alla gånger, och inte börjar man ju må nåt bättre genast heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s