Halloween :)

on

Bjöd hem några tjejer i lördags för en liten matbit innan vi klädde på oss våra peruker och fortsatte mot bowlighallen. Hade tänkt ta en massa fina bilder under  kvällen, men sidu bara, det glömde jag ju!

Dukade så fint här hemma i Halloweenstil :)

 

 

 

 

 

 

 

Som ”förrätt” bjöd jag tomat-mozzarella-spökstickor med torkad basilika. Enkelt och gott :) Varmrätten bestod av korv och bröd, alltså hotdogs! Tror faktiskt de var riktigt uppskattade bland tjejerna! Brödet och korven hämtade jag från butiken, konserverade sojakorvar åt mej. Sen gjorde jag en enkel coleslaw (skrivs det så här??) och en gurksallad, där jag blandade köpt senapsgurksallad med gräddfil. Gott! Och så fanns det såklart ketchup och senap på bordet. Men tyvärr blev det inte nån bild på hotdoggarna, men ni kan ju föreställa er hur fina och goda de var!

Trevlig kväll med fina flickorna :) Puss på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s