Buhuu :(

on

Hatar sånt här!

Blodsockret var uppe vid 26,4 som högst. Med 4 enheter humalog är jag nu två timmar senare nere på 12,6. Bilden är tagen för en timme sen ungefär. Har varit en verkligt dålig diabetesdag. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: såna här dagar borde man verkligen få sjukskrivas. Det är varken hälsosamt att jobba alltid då man ligger högt då man inte alltid har tid att jobba på sin sjukdom, och koncentrationen är såå på noll! Nå, hoppas på en bättre dag imorgon!!

Och tänk att ketonmätaren endast visar 0,1, men jag känner verkligen av dom! Sjukt.

2 kommentarer Lägg till

 1. insulinbella skriver:

  Vet inte hur det fungerar i Finland men i Sverige kan man ansöka om att slippa karens om man har en sjukdom som gör att man är hemma x-antal dagar per år. Det heter: Särskilt högriskskydd. Du kan läsa mer om det här:
  http://www.forsakringskassan.se/privatpers/sjuk/sjuk_1_-_14_dagar/sjuk_ofta,_hogriskskydd
  Jag har aldrig ansökt för det då jag inte varit hemma så mycket pga. min diabetes.
  Hoppas du mår bättre nu!
  Kram

  1. ninnukka skriver:

   Har nog aldrig hört om nåt sånt här i vårt land… Grejen är den att jag mår så mycket såmre nu än då jag hade sprutor och högt bs. Usch. Men jag mår bättre idag redan :D

   1. insulinbella skriver:

    Tror inte så många vet om den här heller om jag ska vara ärlig.. Tror det är rätt svårt att få igenom det men vad vet jag?
    Tråkigt att höra att du mår sämre av pumpen vid högt bs :( Men bra att du mår bättre idag :)
    Ta hand om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s