Nya brills!

on

Idag har jag åkt efter mina nya glasögon. Jag är så nöjd, med båda paren. Riktigt snygga! Och fatta hur bra jag ser! Herregud sån skillnad. Tänk att jag inte förstått tidigare hur dåligt jag ser!

Alltså jag for ju till optikern för att skaffa läsglasögon. Trodde att jag såg så suddigt för att jag är på jobb hela dagarna utan läsglasögon. Men nä, utan jag såg faktiskt så dåligt på riktigt! Men nu har en helt ny värld öppnats för mej. Gick omkring och log för mej själv i Skanssi, för det är så stor skillnad att ha glasögonen och att vara utan.

Bild på mej med brillsen kommer senare. Är osminkad och inte alls redo att bli fotograferad idag. Kanske imorgon :)

Slutade återigen min Skanssi-resa till Subway. Åh, varför finns det inte en Subway-restaurang här i min hemstad, de är bara så goooda! Eller nå, jag har bara smakat på en sort, Vege, och den är helt supergod! Och billig, 4 € :) Och det bästa, men kan kolla hur mycket kolhydrater subben innehåller, kolla här!

 

2 kommentarer Lägg till

  1. Jag brukar ha dem att väga brödet innan de sätter fyllningen på :) för de skär ju så olika stora när de skär dem på mitten (fast jag kunde helt klart sluka en HEL sub om de bara inte skulle innehålla så mycket kh :/)

    1. ninnukka skriver:

      Jo, jag skulle oxå gärna äta en hel :) Men ganska jämnt 45 kh har nog mina innehållit, eftersom bs alltid är perfekt efteråt! (utom i natt då det sjänk till 3,3 kl. 4, men det skyller vi på Zumban såklart!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s